Ajuntament de Reus

Contacta

imatge banner

Vols saber més sobre Reus Energia?

[email protected]

900 859 945 / 977 010 241

Horari: de dilluns a divendres de 8:30h a 15:00h

Contacta amb nosaltres

Formulari contacta
CAPTCHA
12 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS SERVEIS MUNICIPALS, S.A., amb NIF A-43673839 i domicili al Plaça del Mercadal, núm. 1 – 43201 REUS, com a Responsable del Tractament (en endavant, “RSM”). La finalitat del tractament és donar resposta a la seva petició de contacte i, en cas d'obtenir el seu consentiment previ, l'enviament de comunicacions comercials i/o promocionals per mitjans electrònics. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessió de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit o presencialment al domicili de RSM o a través de l’adreça de correu electrònic [email protected]. Addicionalment, si considera que el Responsable del Tractament està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT)

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat a https://www.reusenergia.cat/politica-de-privacitat.

On som

Plaça Mercadal, nº1, 2a planta - 43201 Reus